Wij bieden de mogelijkheid voor een gezellige seizoens gerelateerde workshop in onze winkel/workshopruimte in Lage Zwaluwe. Wij bieden per avond altijd verschillende mogelijkheden, waarvan voorbeelden aanwezig zijn. U mag dit volledig naar eigen kleur, wens en inzicht maken.

De workshops zijn een originele en creatieve manier om met familie, vrienden of collega’s samen aan de slag te gaan. we starten een workshop met een minimaal aantal van 6 personen en maximaal 10 personen. Groepen en of Bedrijven met meer dan 10 personen kunnen natuurlijk ook  contact opnemen  dan kijken we naar een passende oplossing!

De workshop kan helemaal naar uw wensen worden ingevuld. Uiteraard kunt u zich ook individueel of met z’n tweeën opgeven. Zie daarvoor de agenda. De workshops starten om 19.30 en duren tot ongeveer 21.30 / 22.00 uur De kosten van de workshop zijn 35 euro, dit is inclusief materiaal, koffie/thee en iets lekkers.

Afhankelijk van de 4 seizoenen maken we een Tafelstuk, decoratie of krans. We werken met creatieve materialen passend bij het seizoen, ondergrond en materialen zijn bij de prijs inbegrepen. De verse snijbloemen en groen komen uiteraard vers van de veiling. Kortom : U gaat altijd met een mooi eindresultaat naar huis!

De workshops zijn niet alleen creatief maar ook erg gezellig.

Wilt u met een groep komen, vanaf 6 a 8 personen kunnen we ook een datum voor u plannen…. vraag naar de mogelijkheden en beschikbare datums.

Heeft u zin een gezellige inspirerende creatieve avond geef u snel op want Vol = Vol
Agenda

juli

Geen workshops gepland

augustus

Geen workshops gepland

september

Geen workshops gepland

oktober

Geen workshops gepland

november

Geen workshops gepland

december

Geen workshops gepland

januari

Geen workshops gepland

februari

Geen workshops gepland

maart

Geen workshops gepland

april

Geen workshops gepland

mei

Geen workshops gepland

juni

Geen workshops gepland

Meld je aan

Voornaam*

Achternaam*

E-mail adres*

Neem telefonisch contact met mij op*

janee

Telefoonnummer

Voor welke workshop wil je je aanmelden?*

Datum workshop*

Aantal personen*

Namen van alle deelnemers* scheiden met komma

*verplicht in te vullen velden. Na aanmelding wordt er zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

NB De aanmelding is pas definitief na ontvangst van de definitieve bevestiging per mail. Dit is NIET de ontvangstbevestiging die je binnen enkele minuten van ons ontvangt na het versturen van dit formulier. Deze geldt enkel ter bevestiging van je aanvraag.

X