De Kerst is een periode die rijk is aan natuurlijke materialen, vele groensoorten en heerlijk glinsterende ballen of lichtjes . Het is dus ook heerlijk om deze materialen naar binnen te halen in de vorm van een mooi Kerststuk.

U wordt ontvangen met koffie of thee met iets lekkers . We gaan er natuurlijk een gezellige ,creatieve, sfeervolle avond van maken Voordat we van start gaan kunt u een keus maken uit de voorbeelden die er staan. Het voorbeeldstuk is de leidraad maar u bepaalt zelf hoe en in welke kleur u uw kerststuk vorm wilt geven. Ondertussen krijgt u van ons alle hulp die u nodig heeft. Het gaat erom dat het kerststuk wordt zoals u het wilt hebben.

We gaan er weer een gezellige sfeervolle creatieve avond van maken . U mag dit volledig naar eigen kleur, inzicht en wensen maken!

U gaat altijd met een mooi resultaat naar huis!

De kosten zijn € 35.-. Dit is inclusief materiaal, koffie of thee met iets lekkers en een hele gezellige inspirerende avond!

Geef u snel op want vol = vol
Inschrijven kan telefonisch 0168-756136, per e-mail contact@bloemeriejolanda.nl of via het aanmeldformulier op onze website.

Terug naar workshops
X