Verkoopvoorbereiding bij ons in de winkel

Bij aankomst in onze winkel worden de snijbloemen behandeld met Chrysal professional. Dit remt bacteriegroei, stimuleert de wateropname en houdt het water helder, schoon en reukloos. Hierdoor wordt voortijdige verwelking van blad en bloem voorkomen.

Bij u op de vaas

Bij boeketten geven wij altijd een zakje chrysal clear vloeibaar mee. Het grote voordeel van deze vloeibare uitvoering is dat deze beter oplost in water. De naam CLEAR draagt het product niet voor niets. De oplossing is helder; geur- en kleurloos en geeft geen vertroebeling van het water. Deze voeding draagt bij aan een verbeterde knopontwikkeling, bloemgrootte, geur en kleur. Het verbetert het vaasleven met meer dan 60% vergeleken met water. Als u het blad van de stelen verwijdert en de stelen schuin afsnijdt kunt u optimaal genieten van uw bloemen. Let u er ook op dat de bloemen niet op de tocht, boven de verwarming of in het zonnetje staan. Dit verkort het vaasleven.

Bloemen en planten zijn natuurproducten, dus bent u ondanks uw en onze goede zorgen niet tevreden over een product komt u dan even met het product terug naar de winkel.
X